Poppentheater Toermalijn

Welkom bij Poppentheater Toermalijn in Koetshuis Randenbroek

DSC 0870

Er zijn vrijwel wekelijks voorstellingen in het sfeervolle koetshuis van Park Randenbroek. Hier een overzicht van de voorstellingen die je binnenkort kunt komen kijken.

Camilla Koevoets verbeeldt met haar poppen op eenvoudige en intieme wijze, korte verhaaltjes voor een kleine groep kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. Na de pauze vertoont Sjoempie de marionettenclown zijn kunstjes en feliciteert hij op geheel eigen wijze de jarige kinderen.

Ook worden regelmatig voorstellingen gespeeld door gastspelers. De voorstellingen worden gegeven in het Koetshuis Randenbroek. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 inclusief consumptie. Kom gezellig langs! Reserveren hoeft niet. (Alleen bij groepen van meer dan vijf personen is het gewenst).

Privé-voorstellingen in poppentheater Toermalijn

Naast de openbare voorstellingen van poppentheater Toermalijn is het ook mogelijk om in het koetshuis Randenbroek een privé-voorstelling te boeken voor een familievoorstelling of voor een kinderfeestje vanaf 4 tot en met 7 jaar. De voorstellingen worden gegeven op een samen overeen te komen dag en tijdstip. De prijs bedraagt € 100,00 inclusief consumptie en stroopwafeltje voor maximaal 12 personen. Voor elke persoon meer wordt € 7,50 berekend.

Koetshuis te huur

Wist u dat het koetshuis te huur is voor het geven van workshops, cursussen, exposities, bijeenkomsten en “muziek en theater in het klein”?

Reserveren

Het is niet nodig om te reserveren, kom gewoon langs! Bij verjaardagspartijtjes of bij groepen van meer dan vijf personen is reserveren handig. U kunt reserveren met behulp van het reserveringsformulier op de site of door te bellen met 033 – 47 55 706.

 

DSC 0858